Macroons

Godkväll! Sitter och lyssnar på The Kills - Black Ballon och går igenom sommarens bilder. Längtar tillbaka! Varför kan det inte vara sommar året om? Men hösten och vintern har absolut sin charm också. Men sommaren är förhoppningsvis inte helt slut än. Oj vad trött jag blev nu, konstigt. Det får bli ett kort inlägg. Igår var jag ute på stan, då köpte jag ett roligt, ironiskt Ida Pyk linne. Det får ni se imorrn. Jag hittade också ett par fina snörkängor jag kan ha till hösten, men de fanns inte i min storlek. Men de kommer snart in till butiken, så då bli jag redo för höstrusk. Jag måste erkänna att jag längtar lite till det. Allting blir liksom lite mysigare på hösten. Idag har jag bakat söta, rosa macrooner (hur stavar man egentligen?) och rivit garderober. I högklackat dessutom (för att öva), det är inte dåligt. Jag kände mig riktigt har glömt bort ordet, men typ girlpower-aktig. Fattar ni? Även om jag inte gjorde det jobbigaste arbetet, det gjorde *host* pappa *host*. Men men, det är tanken som räknas.


Macroons, om ni undrar var det är som sticker upp i mitten så är det en pinne från ett kakfat i ståltråd jag gjorde för nåt år sen. Inte så bra bild, jag vet men jag hade noll inspiration.

Hej då!

I'm back where I started now

Goddag! Nu är allt i skolan nästan som det brukar igen, lite nya lärare och så men det är det ju alltid. Jaha, vad har jag gjort sen förra inlägget då? Jag har fortfarande lite semesterhjärna. Ja, på fredagen var jag hemma för då var jag förkyld, men på kvällen blev jag bättre så då kunde jag gå på gårdsfesten. Det var trevligt och väldigt gott! Det var kräftskiva och de var ju bra efter som jag tycker väldans mycket om kräftor. Fast det är lite pilligt att äta. På lördagen höll vi på och fixade men familjens walk-in-closet, det blir jättecoolt. Och jag fick en ny madrass, så nu sover jag som prinsessan på ärten. Men hon sov väl inte så bra egentligen, efter som de la en ärta i sängen eller hur det nu va. På söndagen kom några vänner över på fika. Jaa, det är allt egentligen. Idag började dagen med att tunnelbanan var avstängd så jag fick gå till skolan, det var inte så långt som jag trodde. Men jag kom försent, första lektionen på hela terminen. Det känns ju jättebra! Jaja, sen gick vi inte så länge, eftersom några lektioner inte har kommit igång. Och av samma anledning börjar vi kvart i elva imorrn. Skönt! Då ska jag försöka komma igång med cyklandet till skolan. Vi får se hur det går. Au revoir!

Summertime, and the living is easy

Jaha, nu är sommarlovet över. Skönt har det varit i alla fall. Jag vet att det har varit jättedålig uppdatering, men jag har varit ute o njutit av sommaren och inte riktigt känt nån stor inspiration för att gå och sätta mig framför datorn. Sen jag var på västkusten har jag varit på Gotland igen, och sen varit på släktträff som vi ordnade hos oss i Dalarna. Det var jättekul. Jag träffade sysslingar och andra släktingar för första gången. Många är musikaliska, så på kvällen spelade vi låtar och sjöng och så. 
Igår började skolan igen. Vi var inte där så länge så efter skolan gick Kajsa, Marisa och jag till Nytorget och satt där och fikade och hade det trevligt. Hjälp vilken lång mening det blev. Tog vår lärare ut oss till en liten sjö, där vi badade. Eller ja, inte jag. Jag tänkte bada när alla andra badade för andra gången men det blev ingen andra gång och det kändes lite konstigt att hoppa i ensam. Men imorron ska jag nog bada, om jag inte blir mer förkyld (Det är typiskt, jag blir alltid förkyld när man ska göra sånt här).  Imorgon ska vi nämligen bada igen, men i Grisslinge då (tror jag). Nu ska jag försöka kurera mig från den här förkylningen, med kycklingsoppa och blåbär. Tänkte äta massa apelsin först, men det är det ju inte riktigt säsong för så det får bli blåbär. Det är väl mycket C-vitamin i dem också? Vet inte hur mycket sånt här hjälper egentligen, men man kan ju alltid pröva. Adios!


RSS 2.0